Huawei’nin 108 MP kameralı ve OLED ekranlı yeni akıllı telefonu; Huawei Nova 12 SE incelemesi

90 Hz’lik OLED ekranla gelen Huawei Nova 12 SE, 108 MP kamerası, 32 MP selfie kamerası, 66 watt hızlı şarj özelliği ve ince tasarımıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Akıllı telefon dünyasına yeni giriş yapan telefonun detayları mercek altında. Akıllı telefon ailesini yeni üyelerle genişletmeye devam eden Huawei bu kez Nova ailesinin yeni üyesi Huawei Nova 12 SE karşımıza çıkıyor. Kısa bir süre önce duyurulan ve tanıtımının ardından çok geçmeden ofisimize gelen telefon yüksek çözünürlük sunan OLED ekranı, ince tasarımı, 108 megapiksel kamerası ve 66 watt hızlı şarj özellikleriyle öne çıkıyor. Orta segmente yeni bir soluk getiren telefon indirim ve hediye fırsatlarıyla da dikkat çekiyor. Telefonun tasarımıyla incelemeye başlayalım.
Huawei’nin 108 MP kameralı ve OLED ekranlı yeni akıllı telefonu; Huawei Nova 12 SE incelemesi yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T5ppSk

ABD ve İsrail'in peş peşe açıklamalarının ardından korkulan oldu! Karadan işgal başladı...

Son dakika haberi... İsrail ve ABD'den Lübnan'a düzenlenecek kara harekatlarına ilişkin yapılan peş peşe açıklamaların ardından İsra...