AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'e "Sen bir savaş suçlususun" tepkisi

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, İsrail'e verdiği destekten dolayı bir protestocunun "Sen bir savaş suçlususun" tepkisine maruz kaldı.


http://dlvr.it/T6Dz8x

Neptun Soyer'e 188 milyonluk ballı ihale! Tunç Soyer üreticinin hakkını peşkeş mi çekti

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer'in, eşinin kooperatifine 188 milyon liralık kıyak ihale verdiği ortaya çıktı. İzmir'in borcunu 100 milyar liraya çıkaran CHP'li Soyer'in skandalı gündeme bomba gibi düştü.


http://dlvr.it/T6Dm63

Sergen Yalçın Beşiktaş iddialarına son noktayı koydu

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.


http://dlvr.it/T6DMf1

Galatasaray'dan Yusuf Yazıcı hamlesi! Milli yıldız için şartlar zorlanacak...

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda ilerleyen Galatasaray önümüzdeki sezon için gündemine milli yıldız Yusuf Yazıcı'yı aldı. Cimbom sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yazıcı için devreye girerken Yusuf Yazıcı’nın...Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T6C9Db

DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinin DEM Partili Belediye Başkanı Mehmet Begit ve 4 meclis üyesi, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. Begit istifa sonrası, "Belediyeyi dışarıdan yönetme baskıları oluşmaya başladı" dedi.


http://dlvr.it/T6BZ6D

Marnalı dizisine Kurtlar Vadisi'nin Memati Baş'ı geliyor! Taş üstünde taş bırakmayacak

Teşkilat, Uyanış Büyük Selçuklu, Payitaht Abdülhamid, Mehmed Bir Cihan Fatihi gibi TRT1'in birbirinden kaliteli projelerinde boy gösteren Gürkan Uygun'un yeni adresi belli oldu.


http://dlvr.it/T6BJ52

İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı

Ekrem İmamoğlu, İBB'nin Küçükçekmece'de yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Eda Nur Gezer'le ilgili tek kelime etmeyerek bir tweet bile atmazken diğer birçok konuyla ilgili paylaşımda bulundu.


http://dlvr.it/T6B58P

Gemlik'te uyuşturucu tacirlerine darbe: Tutuklandılar!

Gemlik'te Bursa Narkotik Büro Gemlik Şubesi tarafından yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 5 uyuşturucu taciri tutuklandı.


http://dlvr.it/T69jKW

Antalyaspor'da Sergen Yalçın krizi! Antrenmanlara çıkmadı...

Adı Beşiktaş ile yeniden anılan Sergen Yalçın, Antalyaspor'un Fatih Karagümrük maçı öncesi 2 idmanına çıkmadı. Akdeniz ekibindeki krizin perde arkası belli oldu...Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T68ZZT

İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!

34. hafta mücadelesinde Torino'yu yenen İnter, Serie A'da şampiyonluğunu ilan etti. San Siro'dan otobüsle ayrılan teknik ekip ve oyuncular galibiyeti taraftarla kutladı.


http://dlvr.it/T6833D

Süper Lig ekibinde flaş ayrılık! Şehri terk etti

Süper Lig'in 34. haftasında dün Sivasspor'a deplasmanda mağlup olan Konyaspor'da teknik direktör Ömerovic ile yollar ayrılıyor.


http://dlvr.it/T67rhf

Tesla Cybertruck için gizemli bir Avrupa adımı atılıyor

Tasarımı halen tartışmalı elektrikli pickup modeli Tesla Cybertruck için yapılan paylaşım ile öğrendiğimiz kadarıyla bir Avrupa adımı atılıyor. Bu konu bugün Tesla tarafından paylaşılan aşağıdaki video ile gündeme geldi, bu video farklı kaynaklar tarafından farklı şekilde yorumlandı. Bazıları Tesla Cybertruck ile 30 Nisan tarihinde Avrupa’daki büyük şehirlerde bir fiziksel sergileme yapılacağını, bazıları ise firmanın 30 Nisan tarihinde bazı Avrupa merkezli duyurular yapacağını düşünüyor. Videonun sonundaki listeye İstanbul’u da ekleyen ancak Cybertruck’ı kesinlikle Türkiye’de satışa sunmayacak olan firma, modeliyle bundan önce kötü bir haberle gündeme gelmişti. Kaçıranlar için Tesla geçtiğimiz hafta tüm Cybertruck teslimatlarını bir haftalığına durdurdu çünkü aracın gaz pedalında mekanik bir sorun bulunuyordu. İşte bu sorun nedeniyle geçtiğimiz günlerde 3.878 kadar Cybertruck geriye çağırıldı (ABD’de satılan tüm araçlar). National Highway Traffic Safety Administration tarafından yapılan geri çağırma kapsamında Cybertruck sahiplerinin Tesla servislerine gitmesi ve pedal değişimi yaptırması gerekiyor. Yaşanan sorun kısa süre önce direkt olarak burada izleyebileceğiniz bir TikTok videosuyla da […]
Tesla Cybertruck için gizemli bir Avrupa adımı atılıyor yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T67jJx

Alanyaspor'dan farklı galibiyet!

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Corendon Alanyaspor, evinde ağırladığı İstanbulspor'u 6-0 mağlup etti.Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T67RcS

Kaynamış maydanoz suyunun faydaları: Yatmadan önce maydanoz suyu içmek zayıflatır mı?

Bulunduğu yemeğe ayrı bir lezzet katan hemen her yemekte yerini alan maydanozun tüketim şekli oldukça geniş. Tadının yanı sıra sağlığa faydaları saymakla bitmeyen maydanozun asıl marifeti, kaynatılmış suyunu içmekle mümkün. İşte, kaynamış maydanoz suyunun faydaları!


http://dlvr.it/T66gh1

İstanbullular bugün Gazze için yürüyecek!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşları tarafından, işgalci İsrail'in Gazze'de 200 günü aşkın süredir devam eden insanlık dışı saldırılarını protesto etmek için yürüyüş düzenlenecek.


http://dlvr.it/T66Cpj

Ahaber.com.tr sordu! Serdar Topraktepe'den derbinin ardından flaş açıklamalar: Aboubakar ve Cenk ile...

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasındaki derbide konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 yenen Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını sürdürdü. Batshuayi ve İrfan Can Kahveci'nin gollerine engel olamayan siyah-beyazlı...Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T661Sg

Busenaz Sürmeneli altın madalya kazandı!

Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası'nda milli sporcu Busenaz Sürmeneli, altın madalya kazandı.Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T65sPc

Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükseltti

Sivasspor’un golcü futbolcusu Rey Manaj, Konyaspor ile oynanan müsabakada attığı golle bu sezonki gol sayısını 22’ye yükseltti.Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T65bPk

İngiltere: Kızıldeniz açıklarında bir gemi füze saldırısına uğradı

İngiltere Deniz Ticaret Organizasyonu (UKMTO), Yemen'in güneybatısındaki Meha kenti açıklarında bir gemiye füze saldırısı düzenlendiğini duyurdu.


http://dlvr.it/T64f1T

Tayvan’da 6.1 büyüklüğünde deprem

Tayvan’ın doğusunda bulunan Hualien şehrinde 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


http://dlvr.it/T64Bfv

Mescid&i Aksa İmam Hatibi Sabri’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin vurgusuna övgü

Mescid-i Aksa İmam Hatibi ve eski Kudüs ve Filistin Müftüsü Şeyh İkrime Sabri, Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda yaptığı konuşma nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgüyle söz etti.


http://dlvr.it/T641bZ

Gövdesinde delik açılan Boeing 737 MAX 9’dan düşen iPhone nasıl sağ kalabildi?

Geçtiğimiz aylarda bir Boeing 737 Max 9 kalkışından 35 dakika sonra şaşırtan sorun nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kalmıştı. Bu konuda ilginç bir iPhone detayı da ses getirmişti. Unutanlar için Alaska Havayolları’na ait Boeing 737 Max 9 yolcu uçağı kalkışından 35 dakika sonra bir pencereyi de içinde alan gövde parçasının kopmasının ardından Portland’a dönmek zorunda kalmıştı. İşte bu olay ile alakalı olarak daha sonra ilginç bir iPhone detayı gündeme gelmişti. Uçağın gövdesinde açılan delikten çalılık alana düşen (16 bin feet yüksekten) bir iPhone, düştüğü yerde çalışır halde bulunmuştu. Peki bu tam olarak nasıl oldu yani iPhone nasıl hayatta kaldı? İlk olarak kılıf takılı cihaz sert bir zemine düşmedi, en büyük yardımcı kesinlikle bu oldu. Ancak yine de telefon gerçekten çok yüksekten çakıldı yani buna rağmen nasıl oldu da hayatta kaldı? Aktarıldığı kadarıyla bu tarz durumlarda telefonun ne kadar yüksekten düştüğünün bir önemi kalmıyor, burada “terminal velocity” ya da Türkçe’ye geçen haliyle […]
Gövdesinde delik açılan Boeing 737 MAX 9’dan düşen iPhone nasıl sağ kalabildi? yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T63q8B

WhatsApp, “anlık görüntülü mesaj” altyapısı için sohbet dışı paylaşım desteği getiriyor

En çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından birisi olmayı sürdüren WhatsApp, “anlık görüntülü mesaj” için paylaşım desteği getiriyor. WABetaInfo tarafından beta sürümlerde görülen bu yeni özellik sayesinde kişiler, “anlık görüntülü mesaj” sisteminde kaydettikleri 60 saniyeye kadar uzayabilen videoları başkalarıyla rahatlıkla paylaşabilecek (Şu an buna izin yok). Ortaya çıktığı kadarıyla paylaşılan videoların yanına sayfanın altında görebileceğiniz “çift ok” simgesi eklenecek, bu simgeye basıldığı zaman kaydedilen kısa video diğer arkadaşlara kolaylıkla gönderilebilecek. Anlık görüntülü mesaj sistemi hakkında firmadan gelen resmi açıklama şöyle olmuştu:“WhatsApp’taki sesli mesajlar, sesinizi paylaşmanın hızlı ve güvenli bir yolunu sunarak insanların iletişim kurma şeklini değiştirdi. Yeni anlık görüntülü mesajlar ile bu özelliği geliştirmekten heyecan duyuyoruz. Artık sohbetten ayrılmadan kısa kişisel videolar kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz. Görüntülü mesajlar, 60 saniye içinde söylemek ve göstermek istediklerinizi kaydedip sohbetlere yanıt vermenin gerçek zamanlı bir yoludur. Bu özelliğin; birine mutlu yıllar dilemek, bir şakaya gülmek ya da iyi haberler getirmek gibi durumlarda, önemli anları videodan […]
WhatsApp, “anlık görüntülü mesaj” altyapısı için sohbet dışı paylaşım desteği getiriyor yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T63QtY

Husiler, Aden Körfezi’nde bir İsrail gemisini vurdu

Yemen'deki Husiler, Aden Körfezi’nde bir İsrail gemisine ve İsrail’in güneyindeki kıyı kenti Eilat’taki hedeflere füze ve insansız hava araçlarıyla saldırdığını duyurdu.


http://dlvr.it/T62557

İşgalci İsrail bir gazeteciyi daha yavrusuyla birlikte şehit etti

Filistinli gazeteci ve yazar Amina Hmeid, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Şati mülteci kampındaki evini hedef alan şiddetli bir İsrail hava saldırısında çocuğuyla birlikte şehit oldu.


http://dlvr.it/T61Zmw

Hollanda'da çılgın maç! 8 gol birden attılar

Hollanda Eredivisie'de lider PSV deplasmanda Heerenveen'i 8-0 mağlup etti.


http://dlvr.it/T61PJC

Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?

Meclis'te İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu çalışmalarını sürdürürken benzer ihmaller ve usulsüzlüklerin yaşandığı Beşiktaş'taki gece kulübü yangını ve Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili TBMM komisyonu kurulması bekleniyor.


http://dlvr.it/T61Blx

Carlo Ancelotti'den bomba Arda Güler itirafı: Uzun zamandır... | Real Sociedad maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'den rekor bir bonservisle Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler geçirdiği sakatlığın ardından sonradan oyuna dahil olarak takıma katkı vermeye başladı. Dünya devinde süre bulmakta zorlanan...Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T60qJG

Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor

Hamas, İsrail'le olan dolaylı müzakerelerde esnek bir tutum sergilediklerini ancak Tel Aviv yönetiminin Gazze'ye yönelik savaşı bitirmeyi reddederek süreci uzattığını bildirdi.


http://dlvr.it/T5zTrG

Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümüne ilişkin ailesinden açıklama

Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.


http://dlvr.it/T5yzFq

Granit ile granit kaplama arasındaki fark nedir? Gerçek granit tencere nasıl anlaşılır?

Mutfak eşyaları seçerken dikkatli olmak, sağlığımızı korumak için son derece önemli. Granit görünümlü tencereler gibi ürünlerin aslında ne kadar güvenilir olduğunu anlamak için bazı püf noktalara dikkat etmek gerek. Peki, granit kaplamanın zararları nelerdir?


http://dlvr.it/T5yhC7

Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisi hazırlıkları başladı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasında 27 Nisan Cumartesi günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçının hazırlıklarına başladı.Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T5yZV2

Meta imzalı Ray&Ban akıllı gözlük çok daha yetenekli hale geldi

Meta tarafından geliştirilen Ray-Ban akıllı gözlük, “görebilen, duyabilen ve konuşabilen” bir yapay zeka asistanı kazandı. Meta eğer bilmiyorsanız uzun zamandır bir Ray-Ban marka akıllı gözlük geliştiriyor ve aktif olarak satışını yapıyor. Bünyesinde kameralar bulunan bu yukarıda gördüğünüz standart görünüşlü ürün, daha önce erken erişime açılan, şimdi ise herkese gitmeye başlayan yeni altyapısı sayede gelişmiş bir yapay zeka asistanı kazanıyor. Bu asistan sizin gördüklerinizi görebiliyor ya da duyduklarınızı duyabiliyor, bu sayede sorduğunuz sorulara etkili cevaplar verebiliyor. Bu temelde asistandan görülen metni çevirmesi, bakılan objenin, bitkinin, hayvanın ya da binanın ne olduğunu söylemesi, video kaydı başlatması veya fotoğraf çekmesi, müzik açması ya da WhatsApp üstünden belirlenen kişiye sesli mesaj göndermesi istenebiliyor. Gözlük ile WhatsApp üstünden video görüşme ya da Instagram üzerinde canlı yayın da yapılabiliyor, bunlara ek olarak artık burada görebileceğiniz yeni çerçeve renkleri de sunuluyor. Meta's Ray-Ban glasses now have multimodal AI pic.twitter.com/HzpP3GlQvI — Tsarathustra (@tsarnick) April 23, 2024 Meta, son […]
Meta imzalı Ray-Ban akıllı gözlük çok daha yetenekli hale geldi yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T5yBWb

Evden kaçan pitbull dehşet saçtı

Adana'da evden kaçan pitbull cinsi köpek kendisini almaya gelen sahibini, onun annesini ve ağabeyinin ayağına saldırıp yaraladı. Yaralı aile hastaneye kaldırıldı.


http://dlvr.it/T5wqCT

İzmir'de sağlık çalışanlarını tehdit ettiği öne sürülen kişi tutuklandı

İzmir Şehir Hastanesi'nde sağlık çalışanlarını tehdit ettiği iddiasıyla "beyaz kod" verilen ve gözaltına alınan zanlı tutuklandı.


http://dlvr.it/T5wJry

Korhan Berzeg olayında yeni gelişme!

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu bildirildi.


http://dlvr.it/T5w2jC

Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer'i övgüye boğdu

CHP Lideri Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti. Özel, "Kendisinin engin devlet tecrübelerinden yararlanıyor ve tavsiyelerini alıyoruz" dedi.


http://dlvr.it/T5vx4H

Fenerbahçe'de yaprak dökümü! Sivasspor maçı sonrası biletler kesildi! İşte takımdan ayrılacak 9 isim...

Trendyol Süper Lig'in 33. hafta maçında Fenerbahçe ile evinde 2-2 berabere kalan Sivasspor, bu sezonki 12. beraberliğini aldı. Şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe'de Sivasspor maçının ardından...Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T5vYsj

PKK'yı süpürecek imza & 23 Nisan günün gazete manşetleri

PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri


http://dlvr.it/T5tCYM

Potada derbiyi kazanan Galatasaray oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 28. haftanın kapanış maçında Galatasaray Ekmas, konuk olduğu Beşiktaş Emlakjet'i 77-76 yendi.Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T5sj4l

Kocaelispor İstanbul'da tek golle yıkıldı

Trendyol 1. Lig'de 31. haftanın kapanış maçında Ümraniyespor, Kocaelispor'u 1-0 mağlup etti.


http://dlvr.it/T5sQjK

Giresunspor'dan olağanüstü seçimli genel kurul kararı!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor'da, yönetim kurulunun olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldığı bildirildi.Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T5sBZF

Apple, yapay zeka özelinde Datakalab firmasını da satın almış gibi görünüyor

Teknoloji devi Apple, yapay zeka özelinde Fransa merkezli Datakalab firmasını da satın almış gibi görünüyor. Son dönemde büyük yapay zeka çalışmaları yapan Apple, bu bağlamda elini Fransa merkezli Datakalab firmasıyla da güçlendirmiş olabilir. Henüz bu kapalı kapılar ardında aralık ayında tamamlandığı aktarılan satın alımı iki taraf da onaylamıyor ancak haberi geçen kaynaklar kendinden çok emin görünüyor. Yapay zeka ve bilgisayar görüşü sistemleri üzerinde çalışan Datakalab’ın iki kurucusu söylendiği kadarıyla Apple’a geçmiyor ancak diğer çalışanların Apple’ın yapay zeka çalışmalarına destek vereceği / verdiği belirtiliyor. Yapay zeka sistemlerini cihazlarda yerleşik çalışır formda hazırlanan aktarılan ve bu Apple için çok önemli olan Datakalab, 2020’de Fransız hükümetiyle işbirliği yaparak insanların maske takıp takmadığını kontrol etmek üzere Paris ulaşım sistemlerine yapay zeka araçları yerleştirmiş bir firma konumunda yer alıyor. Daha önce Disney’le de çalıştığı aktarılan şirkette, 20 civarında çalışan bulunuyormuş. Apple tarafına yönelik sağlam kaynak Mark Gurman’a göre iOS 18, cihazlarda yerleşik olarak çalışacak bir […]
Apple, yapay zeka özelinde Datakalab firmasını da satın almış gibi görünüyor yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T5rx5N

Aydın'da otomobil devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Aydın'ın Germencik ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.


http://dlvr.it/T5qbZC

Adana 1. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimliği

.


http://dlvr.it/T5q9Hv

Bundesliga'da şampiyonluğu garantileyen Leverkusen, Dortmund ile 1&1 berabere kaldı

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) tarihinin ilk şampiyonluğunu geçen hafta garantileyen Bayer Leverkusen, deplasmanda Borussia Dortmund ile 1-1 berabere kaldı.Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T5pynv

Huawei’nin 108 MP kameralı ve OLED ekranlı yeni akıllı telefonu; Huawei Nova 12 SE incelemesi

90 Hz’lik OLED ekranla gelen Huawei Nova 12 SE, 108 MP kamerası, 32 MP selfie kamerası, 66 watt hızlı şarj özelliği ve ince tasarımıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Akıllı telefon dünyasına yeni giriş yapan telefonun detayları mercek altında. Akıllı telefon ailesini yeni üyelerle genişletmeye devam eden Huawei bu kez Nova ailesinin yeni üyesi Huawei Nova 12 SE karşımıza çıkıyor. Kısa bir süre önce duyurulan ve tanıtımının ardından çok geçmeden ofisimize gelen telefon yüksek çözünürlük sunan OLED ekranı, ince tasarımı, 108 megapiksel kamerası ve 66 watt hızlı şarj özellikleriyle öne çıkıyor. Orta segmente yeni bir soluk getiren telefon indirim ve hediye fırsatlarıyla da dikkat çekiyor. Telefonun tasarımıyla incelemeye başlayalım.
Huawei’nin 108 MP kameralı ve OLED ekranlı yeni akıllı telefonu; Huawei Nova 12 SE incelemesi yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T5ppSk

Galatasaray&Pendikspor! İlk 11'ler

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'u konuk ediyor.


http://dlvr.it/T5pdSf

Orta Afrika Cumhuriyeti'nde tekne faciası: 58 kişi öldü!

Orta Afrika Cumhuriyeti’nin (OAC) başkenti Bangui’de 300 kişiyi taşıyan teknenin batması sonucu ilk belirlemelere göre 58 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.


http://dlvr.it/T5nk2P

Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı! Feci kaza kamerada

Afyonkarahisar’da trenin tıra çarptığı ve 1 kişinin yaralandığı feci kaza cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.


http://dlvr.it/T5nKrw

ABD ve İsrail'in peş peşe açıklamalarının ardından korkulan oldu! Karadan işgal başladı...

Son dakika haberi... İsrail ve ABD'den Lübnan'a düzenlenecek kara harekatlarına ilişkin yapılan peş peşe açıklamaların ardından İsra...