Kabaktepe'den Özgür Özel'e: CHP Genel Başkanının İstanbul’a giriş yasağı var

"Zaten CHP Genel Başkanının da İstanbul’a giriş yasağı var." diyen Kabaktepe, "Özgür Özel’in seçim döneminde İstanbul’a geldiğini, miting yaptığını görmedik. İl binasının dışında İstanbul’da bir tane bile resmi yok." ifadelerini kullandı.


http://dlvr.it/T4fv8t

Apple, iOS 18 ve fazlasını tanıtacağı WWDC24 etkinliğinin tarihini verdi

Apple, iOS 18 ve fazlası yeni işletim sistemi sürümlerini tanıtacağı WWDC24 etkinliğinin tarihini verdi. Büyük etkinlik 10 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Apple, 10-14 Haziran arasında düzenlenecek WWDC24 (Worldwide Developers Conference 2024) kapsamında tanıtacağı iOS 18 işletim sisteminin merkezine üretken yapay zekayı koyacak ve Mark Gurman tarafından aktarıldığı kadarıyla bu konuda şu an Google tarafıyla aktif olarak görüşmeler yapılıyor. Son iddialara göre şirket, iPhone’ların üretken yapay zeka özelliklerine güç vermesi için Google’ın Gemini’ını (Farklı versiyonları bulunan LLM ve sohbet botu altyapısı) kullanmak adına planlar yapıyor. Süreçte ChatGPT’yi geliştiren OpenAI tarafıyla da masaya oturduğu aktarılan şirket, son bilgilere göre Google ve OpenAI ile görüşmeye devam ediyor yani süreç için henüz nihai bir karar verilmiş değil.  Alanda çok geç kalmamak adına yapay zeka tarafının iki büyüğünden birisiyle ya da ikisiyle de milyar dolarlık bir anlaşma imzalayacak gibi görünen şirket, iOS 18’in Çin’deki yapay zeka altyapısını ise Baidu’ya emanet edecek gibi görünüyor. Bu konuda çok […]
Apple, iOS 18 ve fazlasını tanıtacağı WWDC24 etkinliğinin tarihini verdi yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T4fT05

Yıldız futbolcu Derrick Köhn'den Galatasaray açıklaması: Hayalimdi...

Galatasaray'ın devre arasında Bundesliga 2'den transfer ettiği Derrick Köhn, takımının kamp yaptığı Antalya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Köhn, hayali olan Galatasaray'da oynamaktan dolayı...Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T4f6X1

Brezilyalı futbolcu Gabriel Barbosa'ya doping ihlalinden 2 yıl men cezası verildi

Son dakika spor haberleri! Brezilya Birinci Futbol Ligi ekibi Flamengo'da forma giyen Gabriel Barbosa'ya doping kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 2 yıl men cezası verildi.Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T4dQ3H

Zafer Partisi'nden CHP ile ittifak kararı... Adaylıktan çekildiğini açıkladı

ZAFER Partisi Antakya Belediye başkan adayı Cemil Akkoçak, CHP Antakya Belediye başkan adayı Hüseyin Aksoy lehine seçimden çekildiğini açıkladı.


http://dlvr.it/T4cwlj

Gazeteci Başaran, CHP'de para kulesi skandalını anlattı: CHP'de hiç makbuz ve dekont yok

Gazeteci Nuray Başaran, CHP'de hiçbir zaman makbuz ve dekont olmadığını söyledi. Başaran, "CHP Genel Merkezi’nin bir bağış hesabı yok. Bağışların makbuzları yok, banka kayıtları yok, dekontlar yok" ifadelerini kullandı.


http://dlvr.it/T4cDxg

OpenAI, “Sora” ile hazırlanmış reklam tarzında yeni videolar paylaştı

Halen inanılmaz seviyede etkileyen yapay zeka sistemi OpenAI Sora, bu akşam yeni paylaşılan videolar ile dikkat çekti. OpenAI firmasının yeni yapay zeka modeli “Sora”, eğer bilmiyorsanız yazılanlardan 60 saniyelik videolar üretebiliyor ve çok ama çok iyi sonuçlar ortaya koyuyor. Bu alana biraz geç giriş yapan ancak çok iddialı bir altyapı hazırlayan firma, Sora’yı olası güvenlik risklerine karşı ilk aşamada belirli kişilere açıyor. Sistemin kötüye kullanımını engellemek adına herkese açık genel çıkışı daha sonra yapacaklarını söyleyen ve Mira Murati tarafından yapılan açıklamaya göre tam kullanımı önümüzdeki aylarda başlatmayı hedefleyen OpenAI, Sora’nın çok sayıda karaktere / insana / canlıya / objeye sahip kompleks sahneler üretebildiğini belirtiyor, sistemi bugün ise burada paylaşılan bir reklam filmi tarzında videolar gündeme getiriyor. “Sora’yı tanıttığımızdan bu yana sistemin yaratıcı süreçlerine nasıl yardımcı olabileceğini öğrenmek için görsel sanatçılar, tasarımcılar, yaratıcı yönetmenler ve film yapımcılarıyla birlikte çalışıyoruz.” diyen OpenAI, gelecek için hem heyecan verici hem de korkutucu bir gelecek gösterimi yapmaya […]
OpenAI, “Sora” ile hazırlanmış reklam tarzında yeni videolar paylaştı yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T4bqNy

Fed yetkilisinden 'tek faiz indirimi' beklentisi

Fed yetkilileri bu yılki faiz indirimi beklentilerini paylaştı. Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic, bu sene yalnızca bir faiz indirimi beklerken Chicago Fed Başkanı Austan Goolsbee ise 3 faiz indirimi beklediğini söyledi.


http://dlvr.it/T4bJL0

Rusya'nın intikamı acı oldu: Rus polisi zanlılara dehşeti yaşattı!

Rus polisinin onlarca kişinin ölümüne neden olan kanlı saldırıyı gerçekleştiren zanlılardan intikamı ağır oldu. Zanlılardan birine elektrik verildiği bir diğerinin ise kendi kulağını yemeye zorlandığı iddia ediliyor.


http://dlvr.it/T4Zmmd

Galatasaray'da Fernando Muslera ile anlaşma tamam! Kısa sürede imzalayacak...

Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları başlarken iç transferde kulübün efsane ismi Fernando Muslera ile 1+1 yıllık yeni anlaşmaya varıldı. Resmi imzaların kısa sürede atılması bekleniyor.Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T4ZJ4V

İstanbul, Ankara ve 23 il için peş peşe uyarılar! Son dakika hava durumu

Türkiye'nin batısında sağanak yağış ve fırtına etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere 23 ile sarı kodlu uyarı yaptı.


http://dlvr.it/T4YhQ3

TBMM Başkanı Kurtulmuş'dan Bağcılar Ramazan Etkinlik Alanı'nına ziyaret

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bağcılar Belediyesi tarafından ilçe meydanında kurulan Ramazan Etkinlik Alanı'nı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.


http://dlvr.it/T4YMsQ

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, İspanya'daki ikinci yarışı üçüncü bitirdi

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın (WSBK) İspanya'da yapılan ikinci ayağının ikinci yarışını üçüncü sırada tamamladı.Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T4Y0nt

Sandık Batman’da kurulacak, muhtarı Almanya’dakiler belirleyecek

Batman’da 10 haneli Yolveren köyünde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde muhtarı Almanya’da yaşayan seçmenler belirleyecek.


http://dlvr.it/T4XdwC

6 ilde göçmen kaçakçıklarına operasyon: Çok sayıda gözaltı

Muğla ve Bursa merkezli 6 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz Göçmenlere yönelik düzenlenen “KALKAN-16” operasyonlarında;19 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 173 düzensiz göçmen yakalandı.


http://dlvr.it/T4XHSr

Libya Başbakanı 'Elhamdülillah' diyerek duyurdu: 10 yıl sonra yeniden başlıyor

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, Türk Hava Yollarının (THY) 10 yıl aradan sonra gelecek hafta ülkesine seferlere başlayacağını açıkladı.


http://dlvr.it/T4WhGK

ABD’li yetkililerin yasal olarak bir YouTube videosunu kimlerin izlediğini öğrenebildiği gündeme geldi

ABD’li bazı kurumların yasal olarak bir YouTube videosunu kimlerin izlediğini öğrenebildiği gündeme geldi. Kısa süre önce yayınlanan bir habere göre ABD’deki bazı resmi kurumlar, mahkeme emri alarak bir YouTube videosunu izleyenleri rahatlıkla tespit edebiliyor. Bu konuda birden fazla örneğin (Birisi kara para aklama olayı, birisi canlı yayın odaklı patlayıcı olayı) olduğu dile getiriliyor, ABD’deki federal yetkililerin platformdan 1-8 Ocak 2023 tarihleri arasında belirli YouTube videolarını izleyen hesapların isimlerini, adreslerini, telefon numaralarını ve kullanıcı faaliyetlerini istediği söyleniyor. Burada sadece YouTube’a hesap girişi yapmış kişiler değil, IP adresi üstünden videoları izleyen herkes hakkında bilgi talep edildiği belirtiliyor. Yasaların üstünde olmadığından mahkeme emri geldiği zaman bu bilgileri vermek durumunda olan platforma, izleyenlerin bilgisini vermesi için tam 30 binden fazla izlenen bir video için dahi talep gittiği aktarılıyor. Bu konuda yurt dışında, “Görünüşe göre kolluk kuvvetlerinin Google’dan kişisel verilerinizi istemesi için yasadışı bir şey yapmanız gerekmiyor.” yorumu yapılıyor, bu süreç kişisel gizlilik özelinde oldukça […]
ABD’li yetkililerin yasal olarak bir YouTube videosunu kimlerin izlediğini öğrenebildiği gündeme geldi yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T4WLrS

Fenerbahçe'den açıklama: Biz onlara büyük geliriz, bizi yiyemezler

TFF'nin Süper Kupa maçını 7 Nisan'da oynatma kararıyla ilgili, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci'den flaş açıklama geldi.


http://dlvr.it/T4Vyf8

CHP adayına ait inşaatta 'kaçak yapı' zaptının tutulduğu ortaya çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç’ın, Bademli’deki inşaatında, projeye aykırı olarak imalat yapıldığını ve 'kaçak yapı' zaptının tutulduğu ortaya çıktı.


http://dlvr.it/T4VZ3F

Meteoroloji'den peş peşe uyarı: Dikkatli ve tedbirli olun!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü peş peşe uyarılarda bulunarak, kuvvetli yağış, çığ tehlikesi ve buzlanma don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.


http://dlvr.it/T4V9Sk

Millilerden tatsız prova! A Milli Takımımız hazırlık maçında Macaristan'a 1&0 mağlup oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, özel maçta Macaristan ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İşte A Milli Takım'ın ilk 11'i. A Milli Takımımız hazırlık maçında...Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T4TVCy

RTÜK'ten yerel seçim açıklaması! Uyarı yapıldı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesinde son 10 günlük sürece girildiğine işaret edilerek, yayıncı kuruluşlara bazı hatırlatmalarda bulundu.


http://dlvr.it/T4T3By

Taşıt kredisi sınırları değişti! BDDK duyurdu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), taşıt kredilerine ilişkin sınırları değiştirdi. Buna göre değeri 1 milyon 600 bin TL ve altında olan taşıt kredilerinde vade sınırı 48 ay olarak belirlendi.


http://dlvr.it/T4SVht

AB'den Rus tahılına gümrük vergisi adımı

Avrupa Komisyonu, Rusya ve Belarus'tan tahıl ithalatına gümrük vergisi getirilmesi için harekete geçti.


http://dlvr.it/T4RxVw

Hamza Dağ: Balıkçı halinin artık yenilenme zamanı geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir Su Ürünleri Hali'ne ziyarette bulundu.


http://dlvr.it/T4RRHq

Ankara’da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti

Ankara’da refüjü aşan otomobilin karşı şeritten gelen araca çarptığı kazada ağır yaralanan 2 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


http://dlvr.it/T4Qjw0

Samsung Galaxy A55 5G, “kesintisiz güncelleme” desteğiyle geliyor

Samsung Galaxy A55 5G, “kesintisiz güncelleme” desteğiyle gelen ilk Galaxy akıllı telefon modeli olmuş durumda. Samsung bu konuda gerçekten çok geç kaldı. Kısa süre önce lanse edilen Samsung Galaxy A55 5G, Galaxy tarafında bir ilke imza atarak Google imzalı Android özelliği “kesintisiz güncelleme” desteğiyle beraber güncelleme sürecini daha iyi hale getiriyor. Bu özellik sistem güncellemelerinin direkt olarak arka planda yapılmasını imkan sağlıyor, böylelikle güncelleme sürecinde telefonlar kullanılmaz hale gelmiyor. Bu faydalı temelde güncelleme bittiği zaman çok kısa süre bir yeniden başlatma yeterli oluyor. Galaxy A35 5G ve Galaxy A55 5G eğer kaçırdıysanız aynı anda tanıtılmıştı. Hatırlamak adına telefonlardan Galaxy A35 gücünü Samsung imzalı Exynos 1380 işlemciden alıyor. Daha üstteki Galaxy A55 ise yine Samsung imzalı Exynos 1480 işlemci üzerine kuruluyor. 25W şarj destekli 5.000 mAh pil taşıyan telefonlardan Galaxy A55, metal çerçeve ile fark yaratıyor. 50 megapiksel geniş açı + 5 megapiksel makro + 8 megapiksel (A35) ya da 12 […]
Samsung Galaxy A55 5G, “kesintisiz güncelleme” desteğiyle geliyor yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T4QHHl

Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası dünyadan ilk tepkiler

500 baz puan artırılan politika faiziyle ilgili birbirinden çarpıcı ifadeler kullanıldı. Uzmanlar, Türk Lirası'nı destekleme hamlesine ilişkin "Şimşek ve TCMB'ye güçlü yetki verildiğini gösteriyor" dedi.


http://dlvr.it/T4PkCh

Süper Lig'de hakemlere yönelik yeni uygulama! 30.hafta itibarıyla başlayacak...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hakem Akademisi, Trendyol Süper Lig'de analiz uygulaması başlattı. Yapılan açıklamada Süper Lig'in 30. haftası itibarıyla karşılaşmalarda mücadele edecek takımların analizlerinin,...Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T4P8H2

Kılıçdaroğlu, CHP'deki para kuleleri skandalıyla ilgili sessizliğini bozdu!

Her geçen gün yeni görüntülerin çıktığı CHP'deki kirli para skandalında oklar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yakın ilişki içerisinde bulunduğu kişileri gösterirken; eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu da sessizliğini bozdu.


http://dlvr.it/T4NdW1

Şırnak'ın 2 ilçesinde eğitime yarın ara verildi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde kar, Uludere ilçesinde sağanak nedeniyle eğitime yarın ara verildi.


http://dlvr.it/T4MsTY

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı

SON DAKİKA...ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu


http://dlvr.it/T4MP9X

Sennheiser Momentum True Wireless 4 Türkiye’de 11.999 TL’den satışa sunuldu

Kablosuz kulaklık pazarının son dönemdeki en iddialı seçeneklerinden olan Sennheiser Momentum True Wireless 4 Türkiye’de satışa çıktı. Türkiye’de üç farklı renk seçeneğiyle 11.999 TL’den satışa sunulan Sennheiser Momentum True Wireless 4 için yapılan resmi açıklama şöyle oldu: “True Wireless 4, ses kalitesinin, son teknoloji özelliklerin ve kişiselleştirilmiş konforun benzersiz birleşimi ile kablosuz ses için heyecan verici bir devir başlatıyor. Kullanıcı odaklı ve yenilikçi yaklaşımıyla, hem kişiselleştirilebilir hem de çok amaçlı kullanım arayan ses tutkunlarına özenle tasarlanmış bir ses yolculuğu sunuyor. Bluetooth 5.4, AuracastTM ve LE Audio (Düşük güçte yüksek ses iletimi) gibi geleceğin teknolojileri ile donatılmış True Wireless 4, ultra düşük gecikme süresine sahip üstün ses kalitesini kulaklarınıza getiriyor. True Wireless 4 7,5 saate kadar kesintisiz dinleme süresi (Şarj kutusuyla 30 saat e kadar uzatılabilir) ve sadece 8 dakikalık şarjla 1 saate kadar kullanım sağlayan hızlı şarj özelliği sunuyor. USB-C destekli şarj kutusu, gittiğiniz her yerde kulaklığınızı hızlı ve rahat bir […]
Sennheiser Momentum True Wireless 4 Türkiye’de 11.999 TL’den satışa sunuldu yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T4Lqrq

Anadolu Efes'in konuğu ALBA Berlin!

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi 31. haftasında yarın Almanya ekibi ALBA Berlin'i ağırlayacak.


http://dlvr.it/T4LG2x

Birinci Küresel Barış Zirvesi İsviçre’de yapılacak

Küresel Barış Zirvesinin ilki düzenlenecek. Toplantıda savunma sistemleri ve teknolojinin önemi konuları görüşülecek.


http://dlvr.it/T4Kn82

'Türkiye’de Geçim Şartları' anketinden çarpıcı sonuçlar

NG Araştırma'nın 20 Şubat – 11 Mart 2024 tarihleri arasında 18 yaş üzeri 1737 kişinin katılımıyla Türkiye genelinde 'Türkiye’de Geçim Şartları' konulu yaptığı ankette çarpıcı sonuçlar çıktı.


http://dlvr.it/T4K6j2

Microsoft AI kuruldu ve başına Mustafa Suleyman getirildi

Bugün Microsoft tarafında önemli adımlar atıldı. Yapay zeka odaklı Microsoft AI kuruldu ve başına Mustafa Suleyman getirildi. İnanılmaz işlere imza atan Google DeepMind’ın ve InflectionAI’ın kurucu ortaklarından olan Mustafa Suleyman, yeni kurulan Microsoft AI’ın CEO’su olarak görev alacak ve şirketin yapay zeka ile alakalı tüm çalışmalarının sorumluluğunu üstlenecek. Bu konuda bir açıklama yapan Suleyman, “Microsoft’un Copilot, Bing ve Edge dahil olmak üzere tüm son kullanıcıya yönelik yapay zeka ürünlerine ve araştırmalarına liderlik edeceğim. Arkadaşım ve uzun süredir birlikte çalıştığım Karén Simonyan da bizimle olacak, harika ekip arkadaşlarımızdan birkaçı da daha sonra aramıza katılacak” dedi. Direkt olarak Microsoft CEO’su Satya Nadella’ya bağlı olacak Suleyman, yapay zeka konusunda oldukça tecrübeli bir isim ve Microsoft için şimdilik çok mantıklı bir seçim gibi görünüyor. Microsoft biliyorsunuz son dönemde Copilot odaklı çok sayıda yapay zeka adımı atıyor. Örneğin bugün öğrendiğimiz kadarıyla önümüzdeki dönemde Windows 11 kullanıcıları, bir dosyayı üzerinde sağ tık yaparak açtıkları menüden direkt olarak Copilot’a […]
Microsoft AI kuruldu ve başına Mustafa Suleyman getirildi yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T4Jhct

İstanbul için yeni seçim anketi: Murat Kurum arayı açıyor!

ASPAM tarafından yapılan ankete göre, İstanbul’da yapılan seçim anketlerinde Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'un her geçen gün CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile arasını açtığını ve son yapılan ankette Kurum'un 2 puan önde göründüğünü açıkladı.


http://dlvr.it/T4J8MD

Kızılcık Şerbeti’yle yollarını ayırdı! TRT1’in Bir Sevdadır dizisiyle bomba gibi dönüyor

Show TV’de yayına giren Kızılcık Şerbeti dizisiyle yollarını ayıran Alara Bozbey’in yeni adresi belli oldu. Bozbey, TRT1’in beğeniyle seyredilen dizisi Bir Sevdadır ailesinin üyesi oldu.


http://dlvr.it/T4HZx5

TRT1 dizisinin yıldızı Barış Arduç geri dönüyor! Alparslan Büyük Selçuklu'nun ardından...

Son olarak TRT1'in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Barış Arduç nihayet suskunluğunu bozdu. Yepyeni bir projeyle ekranlara döneceğinin müjdesini veren Barış Arduç, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.


http://dlvr.it/T4H5G5

Nijerya'da askerlerin düzenlediği operasyonda 11 kişi öldürüldü

Nijerya'nın Delta eyaletinde düzenlenen saldırılarda 16 askerin hayatını kaybetmesinin ardından yapılan operasyonda 11 kişinin öldürüldüğü bildirildi.


http://dlvr.it/T4GLj3

Trabzonspor'dan ilk resmi açıklama geldi: Kimse bizi meze etmeye kalkışmasın

Son dakika haberi... Dün oynanan olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinin ardından bordo-mavili ekipten ilk resmi açıklama geldi.Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T4FwRN

Saat formunda tasarlanan Honor Band 9 tanıtıldı

Saat formunda tasarlanan Honor Band 9 tanıtıldı. Model oldukça standart bir tasarımla ve özelliklerle karşımızda yer alıyor. Bugün Çin’de resmi olarak tanıtılan Honor Band 9, genel olarak şık görünüyor ve 1,57-inç boyutunda 402×256 piksellik bir 60 Hz AMOLED ekran üzerine kuruluyor. Band 8’e oranla hem ekran boyutu hem de çözünürlüğü artan ürün, elbette sudan belirli bir seviyeye kadar etkilenmiyor ve telefonlar ile Bluetooth 5.3 üzerinden bağlantı kuruyor. Çok sayıda sporu otomatik olarak algılayan ve kayıt altına alabilen ürün, üç farklı gövde rengiyle geliyor ve firmaya göre 14 günlük bir pil ömrü sunuyor. Nabız yanında kandaki oksijeni ölçebilen ürün, Çin’de 35 dolardan satılıyor. Bu arada eski çatı şirketten gelen akıllı bileklik modeli Huawei Band 9 da yolda bulunuyor. Yapılan sızıntıya göre 1,47-inç 368×194 piksel ekran üzerine kurulan ve üç farklı renk seçeneği bulunan Huawei Band 9, genel olarak yerini alacağı Band 8’den çok da farklı görünmüyor. 180 mAh batarya ile donatılan ve […]
Saat formunda tasarlanan Honor Band 9 tanıtıldı yazısı ilk olarak Teknoloji haberleri - LOG üzerinde yayınlandı.


http://dlvr.it/T4FNhV

Fenerbahçe bu sezon Batshuayi'nin gol attığı maçlarda puan kaybetmedi

Michy Batshuayi, oyuna sonradan girdiği maçlarda 6 gol atarak Semih Şentürk'ü yakaladı.


http://dlvr.it/T4DrSn

Takım savunmasından vatan savunmasına! İşte üç büyüklerin şehit futbolcuları

Takım savunmasından vatan savunmasına... Çanakkale Savaşı'nda erkek kadın yaşlı çocuk demeden mücadele edildi. Destanda futbolcular da pay sahibi oldu. Kahramanlığın destanlaştığı savaşta Galatasaray,...Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T4DN1X

Akyazı'da olay var! Maç sonu sahaya giren taraftarlar Fenerbahçeli futbolcular ile kavga etti | Soruşturma başlatıldı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki dev derbiden ardından futbolcular orta sahada sevinirken bordo mavili tribünlerinden sahaya atlayan taraftarlar oldu. Taraftarlar Fenerbahçeli futbolculara saldırdı....Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T4CdnB

Tribünlerden İsmail Kartal'a yabancı cisim atıldı!

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertli ekibin golü sonrası Teknik Direktör İsmail Kartal'a tribünlerden yabancı cisim atıldı....Devamı için tıklayınız


http://dlvr.it/T4CP5R

Esenyurt için skandal çıkış! CHP’li adayın bölücülük hayali

“Kent uzlaşısı” kapsamında CHP listesinden seçime giren Esenyurt Belediye Başkan adayı Ahmet Özer, bölücü teröristlerin hayaline yakın bir açıklama yaparak tepki çekti.


http://dlvr.it/T4C1jL

Ünlü şarkıcı komşusuna kurşun yağdırmıştı! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Kayseri’de şarkıcı Metin Işık’ın karıştığı ve 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili görüntüler ortaya çıktı.


http://dlvr.it/T4BfnM

Cevdet Yılmaz, enflasyonda 'düşüş' için tarihi verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz enflasyonlar ilgili, "Bu yılın ortalarından itibaren, mayısa kadar yıllık etkiyi göremeyeceğiz ama mayıstan sonra haziran ve temmuzdan başlayarak yıllık bazda düşüşleri belirgin şekilde göreceğiz." dedi.


http://dlvr.it/T4BFjt

Tayland halkı, KAAN'ı konuşuyor! 'Satın alabiliriz'

Milli Muharip Uçak'tan övgüyle söz eden Asya ülkesi Tayland, "Türkiye'den KAAN tedarik edebiliriz çünkü biz dostuz" dedi. Türkiye'nin, kendi silahını üretme kabiliyetine sahip tek Müslüman millet olduğu vurgulandı.


http://dlvr.it/T49gNy

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Bayram ikramiyesi müjdesi! Tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Emekçileri İftar programında konuşuyor. Erdoğan, "Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2-5 Nisan arasında hesaplara yatırmış olacağız" dedi.


http://dlvr.it/T49QM3

Bakan Özhaseki: Son 5 senedir 'algı belediyeciliği' anlayışı çıktı

Fatih Belediyesi'nin hayata geçirdiği Karasurları Millet Bahçesi'nin 2. Etabı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla hizmete açıldı.


http://dlvr.it/T492jQ

ABD ve İsrail'in peş peşe açıklamalarının ardından korkulan oldu! Karadan işgal başladı...

Son dakika haberi... İsrail ve ABD'den Lübnan'a düzenlenecek kara harekatlarına ilişkin yapılan peş peşe açıklamaların ardından İsra...